Adakah anda antara yang tertanya-tanya bagaimanakah liputan (coverage) telco redONE?

Ok jom luangkan sedikit masa anda untuk membaca artikel ini.

IKLAN

Sememangnya redONE mempunyai liputan rangkaian terluas dan antara yang terbaik di seluruh Malaysia.

Secara asasnya, redONE telah bekerjasama dengan syarikat gergasi iaitu Celcom Axiata di dalam penyediaan rangkaian telekomunikasi pada hari ini. Ini bermakna semua pengguna redONE dapat menikmati liputan rangkaian yang paling luas dan terbaik di seluruh negara!

Perkhidmatan suara yang tersedia untuk 95% penduduk di Malaysia, sementara liputan jalur lebar 3G dan 4G terus berkembang dengan pesat pada setiap hari. Dengan erti kata mudahnya, di mana ada liputan Celcom, maka pasti tidak terkecuali dengan redONE!

Anda juga boleh buat semakan coverage di sini. (Klik SUPPORT)

Malam semalam saya sempat berjumpa dengan seorang pelanggan baru dari Kg Solok Duku, Mesjid Tanah, Melaka dan saya sempat bertanya kepadanya bagaimana liputan Celcom di tempatnya. Agak terperanjat saya menerima jawapannya iaitu ‘tempat saya hanya ada coverage Celcom je bang’. Oleh itu pastinya tiada masalah untuk beliau bersama keluarga berjimat dengan plan AMAZING48+ redONE.

Jadi, bagaimana? Anda dah jelas berkenaan dengan liputan redONE dan adakah anda masih risau takut tiada liputan setelah menggunakannya nanti?

Share: